Neken Software | Creative designs


Neken software | Creative designs

Servicii

Oferta noastra este una variata si dezvoltata in functie de necesitatile fiecaruia. Cele trei mari categorii cu care ne ocupam sunt web, publicitate si aplicatii desktop.

Web. Neken Software are specialisti in optimizare web si promovare de site-uri, precum si web design, realizare de site-uri personalizate si jocuri online. In functie de cerintele dumneavoastra putem crea, imbunatati, si creste popularitatea site-ului ce va reprezinta.

Publicitate. Ne ocupam atat de publicitatea online, cat si de stabilirea unei strategii de marketing pentru ca site-ul dumneavostra sa fie accesat de potentiali clienti. Fiind o firma de creatie, putem sa va ajutam in alegerea unui slogan si a unei campanii publicitare potrivite dumneavoastra. Oferta noastra include bannere, animatie si imagini ce pot fi postate pe site-urile dumneavoastra sau eventual printate pe afise sau fluturase.

Aplicatii. Echipa Neken are un background solid in crearea de aplicatii desktop pentru gestiune. Administrarea facturilor, software pentru HR sau evidenta magaziilor sunt doar cateva exemple din ceea ce va putem oferi. Aceste aplicatii sunt modelate in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Pe langa aplicatie veti primi si suport din partea noastra, constand in instalare, manual de utilizare si training.


© 2009 Neken Software. Toate drepturile rezervate.